Konyhaszekrények

exkluzív, egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése 4 lépésben

ingyenes helyszíni
felmérés

előre egyeztetett időpontban
elvégzett ingyenes helyszíni felmérés

tervezés
és kivitelezés

a megadott paraméterek alapján
a bútorok tervezése és kivitelezése

beépítés,
beszerelés

elkészült bútorok beszerelése és
bútorok belső elrendezése

5 év teljeskörű
garancia

az átadott bútorokra 5 év
teljeskörű garanciát vállalunk

Dósafa
kereskedelmi partnerünk a szerelvények terén.
Nézzen szét a webáruházban!

Termékeink

Klasszikus konyhabútorokMinimál konyhabútorModern konyhabútorKonyhai vasalatok és kiegészítőkPrémium kategóriás gránit mosogatótálcákLátványtervRefereciák

Rólunk

A konyha különleges helyszín – legyen az Ön konyhája is az!

A minőségi, jól átgondolt, egyedileg megtervezett konyha olyan, mint a méretre készült, személyre szabott ruha. Az egyik a ruhatárának, a másik az otthonának ékköve lehet. Mindkettő különleges: egyedi, kizárólag a tulajdonosának igényeire lett szabva, egyszeri és megismételhetetlen. Megfelelő gondoskodás mellett mindkettő évtizedekig szolgálhatja tulajdonosát.

A minőségi bútor okos befektetés

A legtöbb esetben a konyhabútorok néhány év alatt sokat veszítenek megjelenésükből, ám a magas minőségű termékek nem! Egy jól átgondolt választás nagyban emelheti ingatlanának értékét.

Bemutatkozás

Családi vállalkozásunk alapvető küldetéstudata, hogy minden vásárlónkat anyagi lehetőségei szintjén maximálisan kiszolgáljuk, illetve igényeikre megtalálni a lehető legjobb megoldást. Évtizedes szakmai tapasztalat mellett az egyediség és értékteremtő minőség kiemelt szerepet jelent tevékenységi területünkön. Hisszük, hogy a nagyvállalatokkal szembeni piaci hátrányokat egyedülálló színvonalú termékekkel és kreatív ötletekkel tudjuk ellensúlyozni, szem előtt tartva a szakmai újításokat és innovációt a személyre szabott megoldásaink kivitelezésénél. Nálunk a konyha nem csupán bútor, hanem személyes dolognak számít.
A legmodernebb, legkorszerűbb kínálatból válogathat, elérhető árakon. Sok éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink állnak a rendelkezésére, gyorsan reagálva az ügyfélkérésekre, illetve az esetleges kérdésekre.
Cégünk Budapesten alakult, de családi okok miatt nemrégiben Debrecenbe tette át székhelyét. Ennek ellenére természetesen az ország összes területére legyártjuk, illetve kiszállítjuk termékeinket.

Forduljon hozzánk bizalommal, ügyfeleink minden igényére, kérésére kíváncsiak vagyunk.

Üdvözlettel,
Gombos Attila
cégvezető

Céginformációk

Adószám:
24718196-2-15

Cégjegyzékszám:
15-09-081174

Bankszámlaszám:
K&H Bank 10101061-71334100-01005003